Varför Bodens Stadsnät

Internet, tv och telefoni – vi har samlat all teknik i en och samma kabel. Vårt nät är byggt med fiberoptik som är det bästa på marknaden. Ett framtidens nät med i det närmaste obegränsad kapacitet oavsett hur många som samtidigt surfar, pratar i telefon eller tittar på tv.

När du är ansluten till oss kan du välja fritt bland våra tjänsteleverantörer – till priser som tål att jämföras. Det råder fri konkurrens och alla leverantörer konkurrerar på lika villkor. Konkurrensen höjer kvaliteten och pressar priserna. Vi låser inte in dig i dyra avtal med lång bindningstid. Skräddarsy din egen lösning och blir du inte nöjd är det enkelt att byta leverantör. Här är det du som bestämmer!

Det som i första hand skiljer ett öppet stadsnät från bredbandsleverantörer är:

  • Fri konkurrens
    I ett öppet stadsnät är det fritt fram för olika tjänsteleverantörer att konkurrera. Då de slipper bygga dyra egna nät kan de koncentrera sig på att utveckla och leverera attraktiva tjänster till bra priser.
  • Valfrihet
    I ett öppet stadsnät kan du välja och byta leverantör som du vill. Precis som du väljer var du vill handla, vilket taxibolag du åker med eller vilka du vill umgås med
  • Lokalt nät
    Bodens stadsnät tillhandahåller ett öppet stadsnät för hela orten. Andra bredbandsleverantörer bygger slutna nät som låser dig som användare. Stadsnät är ett nät för alla och en investering i framtidens teknik.

Till Bodens stadsnäts öppna stadsnät ansluter sig tjänsteleverantörer som i sin tur levererar tjänster till våra slutkunder.