Vi kan med glädje berätta att vår samarbetspartner Sappa skapat en ny tjänst – Omsorgsportalen. Välkommen till Sveriges första oberoende marknadsplats för digitala hjälpmedel och omsorgstjänster i hemmet. Gör hemmet både tryggare och smartare för dig eller din anhörige med hjälp av tjänsterna på omsorgsportalen.se

Beställ på Omsorgsportalen idag!

Har du eller någon anhörig till dig ökat behov av omsorg, men vill ändå kunna  fortsätta leva som vanligt hemma? På Omsorgsportalen finner du alltifrån tjänster som möjliggör tillsyn för en anhörig till enklare påminnelsestöd för den boende.

Tjänsterna kan beställas av både dig som boende eller dig som anhörig på distans. Välfärdsbredband är inkluderat i alla tjänster och finns uppkopplat för dig som är ansluten till Bodens stadsnät.

Med dagens hjälpmedel kan vi leva ett tryggare liv i vetskapen om att exempelvis våra anhöriga larmas om olyckan skulle vara framme. Även för den anhörige är det ofta en stor lättnad att känna sig trygg med att bli meddelad om något oförutsett skulle ske. Läs mer och beställ på omsorgsportalen.se.

Sök här

https://www.youtube.com/watch?reload=9&v=o8f-vOJ6HvE